Wednesday, December 16, 2009

Pengenalan

Kami di Eeteebakes menawarkan sajian kek, biskut yang segar dibuat atas tempahan dengan pelbagai perisa yang menarik khas untuk pelanggan kami. Ramai yang telah mencuba dan memuji hasilnya. DiEeteebakes, kami memilih hanya ramuan yang terbaik untuk anda. Eeteebakes juga menawarkan penghantaran terus ke rumah anda dengan caj minima.Bandingkan harga kami yang jauh lebih murah namun kami tidak berkompromi dengan kualitinya. Hubungi kami segera untuk mendapatkan kek pilihan anda !!!Kini kami menawarkan ganjaran mata point untuk setiap pembelian anda. Anda boleh menebus mata ganjaran anda dengan kek kegemaran anda. Jadilah Pelanggan setia kami dan kami akan pastikan setiap wang yang anda keluarkan berbaloi dengan pelaburan yang anda lakukan. Mata point juga boleh anda kumpul dengan mempromosikan produk kami kepada kenalan -kenalan anda. Mudah saja, jika kenalan anda membeli produk kami, mata ganjaran yang sama akan dapat anda kumpulkan. Di Eeteebakes kami menghargai jasa baik anda mempromosikan produk kami. Tanpa pelanggan sesetia anda Eeteebakes tidak akan berada disini. Terima kasih kami ucapkan diatas sokongan yang diberikan.Dengan setiap pembelian anda akan mendapat POINT2 berikut :

Kek 1kg keatas : 10 point
Kek 750g : 5 point
Cookies : 2 point - 1 balang
Cupcakes : 40bj - 10 point, 100bj - 20 point

Kumpulkan mata point hingga 100 point dan anda akan menerima 1bj kek PERCUMA .. Kek 1.5kg . KAMI MENGHADIAHKAN ANDA MENGIKUT KEMAHUAN ANDA.. Pilih saja !! Kami beri PERCUMA !!!...

Kepada yang memPROMOSIkan kek kami, kami tidak lupa jasa anda!.

Untuk setiap PEMBELIAN YANG KAMI TERIMA ATAS PROMOSI ANDA kami menawarkan ganjaran berikut

Kek 1kg keatas :8 point
Kek 750g : 4 point
Cookies : 2 point - 1 balang
Cupcakes : 40bj - 10 point, 100bj - 20 point

Jangan berlengah lagi !!!!!!!...

Sertai promosi hebat kami!!!!

Point bermula pada bulan Disember 2009. Mata ganjaran anda boleh dikumpulkan sepanjang tahun ini hingga Disember 2010.

MATA POINT ANDA AKAN KEMBALI '0' APABILA ANDA MENEBUS POINT ANDA


Terma dan Syarat

TIADA TUNAI akan diberikan. Ganjaran berbentuk pemberian KEK mengikut citarasa yang anda MAHU bersesuaian dengan MENU kami.

Pihak Eeteebakes BERHAK MENUKAR "Kek yang anda Tebus dengan perisa yang berlainan sekiranya terdapat pekara2 diluar jangkauan kami"

MATA POINT akan mula terkumpul dari DISEMBER ini. Walaubagaimanapun ,

Setiap tempahan yang kami terima bermula dari 20hb November akan dimasukkan kedalam mata point anda sebagai 'tanda kasih kami kepada pelanggan'

No comments:

Post a Comment